Website Centrum voor Jeugd en Gezin vernieuwd

29-01-2019

Website
De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin is in een nieuw jasje gestoken. De volledig vernieuwde website heeft een moderne uitstraling en is beter geschikt voor weergave op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Op de nieuwe website zien ouders direct waar ze terecht kunnen voor hulp en advies of het verzetten van een afspraak. Ze kunnen gebruik maken van het digitale vragenformulier of het chatspreekuur. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een cursus. Met 1 klik komen ze terecht bij het overzicht van cursussen en activiteiten die het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert. En natuurlijk is ook heel veel betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien online beschikbaar.

Is het normaal dat het vriendje van mijn zoon in de brugklas al een baantje heeft? Wat kan ik doen als mijn dochter wordt gepest? Mijn zoon wil stoppen met zijn studie, wat nu? Met alle vragen over opvoeden en opgroeien kunnen ouders kosteloos terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Dat kan ook digitaal op de vernieuwde website.

In het Centrum voor Jeugd en Gezin werken professionals zoals jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen van verschillende organisaties samen. Zij staan voor ouders/verzorgers klaar met een luisterend oor, hulp en ondersteuning.

De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin is bereikbaar via www.cjg[gemeentenaam].nl. Bijvoorbeeld www.cjgleiden.nl of www.cjggouda.nl. Een overzicht van websites in de regio Hollands Midden vindt u op www.cjghollandsmidden.nl

Share This