Test Hoe gezond is jouw school? voortgezet onderwijs

No video selected.

hoe gezond is jouw schoolGezonde leerlingen presteren beter! Gezonde School draagt bij aan de gezondheid, het welbevinden en de schoolprestaties van leerlingen. Het biedt ze een betere basis voor hun verdere ontwikkeling. Scholen doen al veel aan gezondheid, maar wat nu precies? De test 'Hoe gezond is jouw school?' geeft een indicatie van hoe ver u al bent en inspireert over wat u nog meer kunt doen.

 

Hoe kunt u de test gebruiken?

De test geeft een eerste beeld van hoe uw school ervoor staat. U kunt de test zelf invullen voor uw school. Maar u kunt de test ook door anderen laten invullen, bijvoorbeeld door teamleden of samenwerkingspartners. Of u legt hem voor aan ouders, leerlingen of studenten. Leg de uitslagen van de test vervolgens bij elkaar en bespreek samen wat u zou kunnen doen om de school (nog) gezonder te maken.

Doe hier de test!

 

Advies en ondersteuning

Wilt u advies en ondersteuning van de GGD in het proces naar een Gezonde School? Dan kunt u contact opnemen met Mariëtte Haak, coördinator Gezonde School Hollands Midden gbjeugd@ggdhm.nl. Ook kunt u het formulier voor een adviesaanvraag invullen.